top of page

STEENSTRIPS OF
GEVELSTRIPS VOOR UW BUITENMUREN: 
GEVELPRO     (OUDSBERGEN, LIMBURG) IS UW PARTNER IN KWALITEIT.

STEENSTRIPS VOOR UW BUITENMUREN

Gevelstrips voor buitenmuren zijn ideaal voor wie houdt van de look en kwaliteit van volle keramische bakstenen, maar tegelijk wil genieten van de energie- en ruimtebesparende troeven die steenstrips te bieden hebben. Ondersteund door een jarenlange ervaring, beschikt Gevelpro uit Oudsbergen, Limburg, over een gespecialiseerd team die gevelstrips op de buitenmuren van uw nieuwbouw- of renovatieproject plaatst.

KWALITEIT IN DUURZAAMHEID

Contacteer voor steenstrips of gevelstrips voor uw buitenmuren: Gevelpro uit Oudsbergen (Limburg). Kwaliteit in duurzaamheid. 

Enkele voordelen van gevelstrips:

  • Plaatsbesparend

  • Energiebesparend

  • Mooi uitzicht

  • Praktisch

  • Niet te onderscheiden van een volledig keramische buitenmuur

  • Geen luchtspouw nodig dus ook hoger isolatierendement

  • Zelfdragend systeem, dus geen fundament nodig

De plaatsing van gevelstrips gebeurt op dezelfde manier als het systeem siliconenbepleistering met isolatie, maar de hechtingslaag en siliconenlaag worden vervangen door een lijmlaag en steenstrips. 
De isolatie echter wordt bij steenstrips niet alleen verlijmd maar ook steeds mechanisch verankerd.​

ENERGIE BESPAREN MET ETICS

Uw gevel isoleren om de warmte binnen en de koude buiten te houden? Gevelpro is gespecialiseerd in gevelisolatie met decoratieve pleisterafwerking op een duurzame en kwaliteitsvolle manier. Voor de opbouw van uw gevelisolatie werken wij met het Etics-systeem, een thermisch buitengevelisolatiesysteem.
We schenken de nodige aandacht aan een goede voorbereiding van de ondergrond, die al dan niet wordt voorbehandeld. We kleven vervolgens isolatieplaten tegen uw gevel, verstevigd met een uitvlakkingslaag. We brengen een voorstrijklaag aan om te eindigen met de eindlaag: een mooie decoratieve sierpleister of crepi. Het resultaat: een perfect geïsoleerde gevel die eruitziet als nieuw!

Willco Products

EEN JUISTE GRONDLAAG KIEZEN

Uw buitenmuren afwerken met een sierpleister, maar uw gevel hoeft niet meer geïsoleerd te worden? Gevelpro kiest hiervoor de juiste grondlagen. Een mooi eindresultaat begint met een goede voorbereiding. We vlakken oneffenheden correct uit en kiezen de perfecte grondlaag, rekening houdend met de ondergrond. Afhankelijk van de gekozen grondlaag, werken we uw gevel decoratief af met sierpleister.

STEENSTRIPS OP UW BUITENMUREN?

Neem contact op met Gevelpro! Bel of mail ons voor een gratis offerte.

bottom of page