Gevelpro uit Oudsbergen, Limburg: kwaliteit in gevelbepleistering of crepi voor de pleisterwerken van uw buitenmuur.

KWALITEIT IN DUURZAAMHEID

Gevelbepleistering, siliconenpleister of crepi: contacteer Gevelpro uit Oudsbergen, Limburg. 

Vraag een offerte aan

Uw professional in gevelbepleistering

Als u de gevel van uw woning of pand wilt laten opknappen, kiest u natuurlijk het liefst voor een expert. Gevelpro uit Oudsbergen, Limburg heeft een jarenlange ervaring in de bepleistering van gevels, maar ook gevelrenovatie, steenstrips en gevelisolatie voeren wij uit.

Voor de crepi of pleister op de buitenmuren hebt u de keuze uit sierpleisters op basis van mineralen of siliconenhars. Gevelpro kiest er echter voor om zo veel mogelijk met siliconenpleister te werken om de kaart van de duurzaamheid ten volle te kunnen uitspelen. Wanneer men gebruik maakt van een HOOGWAARDIGE siliconenpleister zal de klant een duidelijk verschil merken in duurzaamheid van de gevels. In uitzonderlijke gevallen zoals bij spouwmuurisolatie gebruikt Gevelpro eventueel nog een mineraalpleister in combinatie met een one-way duurzaamheidslaag. Samen met de eigenaar kiezen we dan voor de beste oplossing en werken het perfect voor u af.

Het weer heeft geen vat meer op de gevel met siliconenpleister

Bepleistering op basis van siliconenhars is elastisch en praktisch onverwoestbaar. Zelfs op lange termijn komen er geen scheuren in de gevel. Gevelpro werkt enkel met hoogwaardige siliconenpleister. Hiervoor tasten we continu de markt af, op zoek naar de meest duurzame producten op de markt en sturen we bij indien deze evolueert.

We kunnen siliconenpleister rechtstreeks aanbrengen op bestaande bakstenen, snelbouw of een andere gevelafwerking. Geverfde gevels vergen wel eerst een voorbereidende behandeling. Ook esoleren is perfect mogelijk, waarbij we eerst isolatie plaatsen aan de buitenkant van uw muren en deze afwerken met een hoogwaardige siliconenpleister.

Gevelbepleistering in renovatie- en nieuwbouwprojecten?


Neem contact op met Gevelpro! Bel of mail ons voor een gratis offerte.